Bekijk hier een introductie-video! Revolutionaire behandeling tegen droge ogen!
Als eerste in België: wij combineren IPL én LIPIFLOW
Droog Oogcentrum Schilde

WHEN PASSION MEETS WORK, WORK BECOMES A HOBBY

Onze interesse in de Droge Oogproblematiek evolueerde in no time van een bijzondere uitdaging naar een ware passie.

Hoe meer we ons verdiepen in de diagnostiek en therapie van het de DROGE OGEN, hoe meer we geboeid worden door de mogelijkheden die de technologische evolutie ons biedt in de behandeling van het DRY EYE SYNDROOM (DES).

DRY EYES GOES HIGH TECH

In geen enkele oftalmologische subdiscipline heeft de technologische evolutie recent zo’n sprong voorwaarts gemaakt als op het domein van diagnostiek en therapie van het DES.

Gesofisticeerde apparatuur gekoppeld aan het recent ontwikkelde ANTARES DRY EYE REPORT laat zowel de oogarts als de patient toe zijn droge oogproblematiek te observeren doch vooral de resultaten van zijn behandeling ojectief te evalueren.

Vaak kunnen in één tot twee behandelingssessies patiënten met Meibomian Gland Dysfunction (70% van de DES-patiënten) definitief geholpen worden dankzij de nieuwe OPE ( OPTIMAL POWER ENERGY / LLLT (LOW LEVEL LASERLIGHT THERAPIE) -techniek.

HAVE CONFIDENCE IN YOUR DRY EYE SPECIALIST

Het DROOG OOGCENTRUM werd opgericht door Dr. L. Van den Bergh, founder en owner van het OOG-EN REFRACTIEF CENRUM SCHILDE.

Dr. L. Van den Bergh subspecialiseerde zich verder in de diagnostiek en behandeling van het DES en richtte als eerste een private DROGE OOGCENTRUM op in België.

Het DEC beschikt over de meest geavanceerde apparatuur in de diagnose en behandeling van patiënten die lijden aan het DRY EYE SYNDROOM.